Sredstvima iz EU fondova ulagano je u modernizaciju cesta i komunalne infrastrukture u Cigrovcu te nastavljamo s uređenjem sportsko-rekracijskog centra

U obilasku i razgovoru s građanima u mjesnom odboru Cigrovec, zadovoljstvo mi je istaknuti projekte realizirane u protekle 4 godine: rekonstrukcija nerazvrstane ceste Petrovina-Menjački, izagrađeno je sportsko igralište i asfaltirano je 1,64 km nerazvrstanih cesta.

Posebno sam pohvalio rad i zalaganje predsjednika mjesnog odbora. Predsjednik MO Cigrovec Zdravko Vrbanc sa svojim suradnicima izuzetno je aktivan na rješavanju problema i potreba mještana te imamo uspješnu suradnju.

Zdravko Vrbanc, kandidat na listi za gradsko vijeće istaknuo je zadovoljstvo dosad učinjenim i najavio svoj angažman u gradskom vijeću za ljepšu sliku Cigrovca te pozvao sve građane da izađu na izbore i podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP- ZS čiji je nositelj.

U narednom periodu planira se nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu i javnu rasvjetu te ćemo nastaviti sa uređenjem sportsko rekreacijskog centra u MO Cigrovec!

Odgovori