U Plemenšćini se radilo na uređenju cesta i sanaciji klizišta, uz nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu u idućem mandatu planiramo otkup zemljišta za izgradnju društvenog prostora!

U obilasku i razgovoru s građanima u mjesnom odboru Plemenšćina, koji obuhvaća naselja Donja Plemenšćina, Gornja Plemenšćina i Vojsak, zadovoljstvo mi je istaknuti projekte realizirane u protekle 4 godine: asfaltirana su 1,11 kilometra nerazvrstanih cesta, pri čemu je od iznimne važnosti sanacija klizišta u NC PL13 Ž2096- Kušari- Sveta Ana- Vrhovci te je postavljena nadstrešnica na igralištu kod sv. Ane.

Posebno sam pohvalio rad i aktivnost mjesnog odbora, čiji je predsjednik Davor Gorupić, s kojim ostvarujemo uspješnu suradnju.

Stjepan Miklaužić, kandidat na listi za Gradsko vijeće, zadovoljan je dosad učinjenim te je pozvao građane da 16. svibnja izađu na izbore te podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP – ZS za Gradsko vijeće kako bi se nastavila stvarati bolja Plemenšćina!

U narednom periodu planira se nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu i javnu rasvjetu te će se osigurati društveni prostor u MO Plemenšćina!

Odgovori