Na Vinagori smo kroz ulaganja u sanaciju klizišta i projektom vodoopskrbe u Maloj gori stvarali bolje uvijete za život, nastavljamo sa intenzivnijim ulaganjima u nerazvrstane ceste kroz novu mjeru za brdovita područja.

U obilasku i razgovoru s građanima u mjesnom odboru Vinagora , koji obuhvaća naselja Gabrovca, Vinagore, Vrha Vinagorskih, Male Gore, Velike Gore i Martiša Vesi, zadovoljstvo mi je istaknuti projekte realizirane u protekle 4 godine: izgrađen je vodospremnik Žolekov breg i crpna stanica Košenine, u tijeku je izgradnja cjevovoda podsustava visoke zone Žolekov breg, sanirano je 6 klizišta, uređene prostorije društvenog doma te je zamijenjeno krovište te smo sanirali županijsku cestu na području MO Vinagora.

Prisjetili smo se preminulog predsjednika MO-a, aktivista i velikog čovjeka Ivana Čepa i pohvalili njegov angažman za lokalnu zajednicu. Usprkos svim nedaćama, zamjenica predsjednika gospođa Nikolina Ljubić Štih nastavlja sa istim optimizom i voljom za bolju Vinagoru.

Valentino Čep, kandidat na listi za Gradsko vijeće, zadovoljan je dosad učinjenim te je pozvao građane da 16. svibnja izađu na izbore te podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP – ZS za Gradsko vijeće kako bi se nastavila stvarati bolja Vinagora!

U narednom periodu planira se nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu, dovršiti ćemo uređenje društvenog doma MO Vinagora, ulagati ćemo u javnu rasvjetu i završit ćemo izgradnju vodoopskrbnog sustava Žolekov Breg i priključiti stanovnike na javni vodovod!

Odgovori